Sunčana elektrana za hvarski vrtić

Autor: B. O. Objavljeno: 02.01.2023. 🕜 09:00 Lokacija: Hvar
  • Pogled na Hvar i Paklinske otoke s tvrđave Fortica (foto: Tajana L., kolovoz 2021.)

• Hvar, otoci, Dalmacija, Splitsko-dalmatinska županija
    Izvor: Tajana Labudović

Rok za dostavu ponuda je 13. siječnja do 11 sati

Grad Hvar, partner na projektu One Sun Connecting North and South, sudjeluje u zajedničkoj javnoj nabavi sunčanih elektrana

U okviru projekta, Hvar će postaviti fotonaponski sustav na zgradi dječjeg vrtića ukupne snage 28,8 kW. Vrijednost dijela projekta koji se odnosi na Grad Hvar je gotovo 32.000 eura. Od toga, bespovratnih je više od 26.000 eura.

Dokumentaciju o nabavi za otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za opremu i radove za instalaciju fotonaponskih elektrana po grupama u Elektroničkom oglasniku javne nabave Hrvatske objavila je Regionalna energetska agencija Sjever kao Ovlašteni predstavnik naručitelja. Tim povodom pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti da preuzmu dokumentaciju i dostave svoju ponudu“, objavljeno je na stranicama Grada Hvara.

Dokumentaciji o nabavi moguće je pristupiti na sljedećoj poveznici. Rok za dostavu ponuda je 13. siječnja do 11 sati.

Ovim postupkom još jednom pokazujemo iskorak u inovacijama u provedbi postupaka javnih nabava gdje agregiranjem projekata postižemo konkurentniju poziciju na tržištu. Tako kroz jedan postupak nabavljamo 36 fotonaponskih elektrana za 20 pojedinačnih Naručitelja ukupne snage veće od 1,6 MW“, stoji u obavijesti Regionalne energetske agencije Sjever.

TAGOVI