U Zagrebu je održan 'SolarEdge Roadshow'

Autor: B. O. Objavljeno: 20.02.2024. 🕜 14:05 Lokacija: Zagreb
  • Fotografija s Microline SolarEdge Roadshowa u veljači 2024. u Zagrebu (foto: MŠ, veljača 2024.)

• Microline
    Izvor: M.Š.

Predstavljanje postojećih i novih rješenja tvrtke SolarEdge

Distributer IT opreme, tvrtka Microline, koja se od 2021. u dijelu poslovanja pod nazivom Microline Zelena energija bavi fotonaponskim modulima, pretvaračima, baterijama i drugom opremom za proizvodnju i uštedu energije, nudeći pritom cjelovita rješenja za izgradnju sunčane elektrane, od idejnog projekta do realizacije, certificiranu opremu, usluge logistike te suradnju na instalacijama i projektima, održala je sredinom veljače u Zagrebu 'SolarEdge Roadshow'. 

S obzirom na to da je Microline ovlašteni distributer tvrtke SolarEdge, u sklopu događaja predstavljena su njezina postojeća i nova rješenja za upravljanje proizvodnjom i pohranom energije, za nadzor i upravljanje fotonaponskim sustavima te, među ostalim, softver za dizajniranje elektrana za kućne i poslovne korisnike te komercijalnu i industrijsku primjenu. 

Događaj je bio namijenjen svima koji se bave obnovljivim izvorima, uključujući ulagače, konzultante, projektante, voditelje projekata, inženjere, instalatere, ustanove za obrazovanje odraslih, osiguravajuća društva i dr. 

TAGOVI