Prvi hrvatski kupac preuzeo Neveru

Autor: B. O. Objavljeno: 20.02.2024. 🕜 12:39 Lokacija: Zagreb
  • Električno vozilo Rimac Nevera za hrvatskog kupca Branka Škovrlja (izvornik: 404 Agency, siječanj 2024.) • Rimac Automobili, električna vozila, elektromobilnost
    Izvor: 404 Agency

Neurokirurg Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom

Rimac Nevera dobila je nedavno svojeg prvog hrvatskog kupca, dr. Branka Škovrlja, neurokirurga koji živi u New Jerseyju u Sjedinjenim Američkim Državama. 

S obzirom na to da je tvrtka Rimac Group iz garaže prerasla u globalnu tvrtku, ali i dalje zadržala sjedište u Hrvatskoj i hrvatski dizajn i znanje, ovaj događaj ima posebnu vrijednosti za nju, javlja agencija 404. 

Hrvatski kupac svoj je hiperautomobil Rimac Neveru preuzeo zahvaljujući Manhattan Motorcarsu, jednom od prodajnih predstavnika tvrtke Bugatti Rimac u New Yorku. 

"Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drugačije. Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene, koji posjeduje Neveru, već i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini i bila je čast imati kraj sebe Branka, koji je bio uključen u stvaranje svoje Nevere te koji sada postaje dio obitelji Rimac", izjavio je Mate Rimac, osnivač i glavni izvršni direktor Rimac Grupe. 

Nevera je dizajnirana i razvijena te se proizvodi u sjedištu tvrtke Rimac u Hrvatskoj, odakle su isporuke u tijeku kupcima diljem svijeta. 

TAGOVI