GPZ-Opskrba: Niže cijene plina za kućanstva

Autor: B.O. Objavljeno: 10.03.2020. 🕜 14:02 Lokacija: Zagreb

Plin će od 1. travnja biti jeftiniji za 5,3 posto

Gradska plinara Zagreb-Opskrba odlučila je smanjiti cijenu plina za krajnje kupce kategorije kućanstvo koji koriste javnu uslugu opskrbe plinom za 5,3 posto u odnosu na dosadašnju. 

Odluka će se od 1. travnja primjenjivati na sve korisnike u obvezi javne usluge na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar

Bitan čimbenik zbog kojeg će cijena plina biti snižena je postupak nabave plina koji je GPZ-Opskrba pravovremeno provela te postigla značajno nižu dobavnu cijenu plina, navodi se u priopćenju.

 

Aplikacija Moj račun

"Uz bitno nižu cijenu, Gradska plinara Zagreb-Opskrba modernizirala je i aplikaciju Moj račun te omogućila kupcima primanja računa i mjesečnih obračuna e-mailom čime korisnik uvelike štedi svoje vrijeme, a sustavom dojava stanja i mjesečnih obračuna, kontrolu svih troškova i potrošnje plina", priopćeno je iz GPZ-Opskrbe. 

Odluka Uprave GPZ-Opskrbe o osjetnom smanjenu cijena iskaz je društvene odgovornosti i ima za cilj zaštitu postojećih, ali i budućih potrošača na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar.

TAGOVI