Struka nagradila glavnu urednicu portala www.energetika-net.com

Autor: B.O. Objavljeno: 22.10.2020. 🕜 10:36 Lokacija: Zagreb

Godišnja nagrada HSUP-a za 2020. u rukama Nine Domazet

Glavna urednica portala www.energetika-net.com Nina Domazet nagrađena je godišnjom nagradom Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP) za aktivnosti u medijskoj obradi tema o plinskom i energetskom gospodarstvu. 

Nina Domazet u novinarstvu je od 1998. a 15 godina posvećena je temi energetike i zaštite okoliša te je jedna od rijetkih specijaliziranih novinara u tom sektoru u Hrvatskoj. 

"Priznanje Hrvatske stručne udruge za plin mi je velika čast zato što dolazi iz struke te je ujedno poticaj da nastavim s dobrim radom. Zahvaljujem na nominaciji i udruzi na priznanju, kao i svojoj tvrtki, Energetici marketing, koja mi je dala priliku da proširim svoja znanja i steknem brojne kontakte", rekla je Nina Domazet.

 

Godišnje priznanje 


Udruga HSUP je dodijelila i godišnje nagrade za stručnjake koji su dali veliki doprinos razvoju plinske struke. 

Nagradu za poseban doprinos razvoju plinskog gospodarstva u 2020. dobio je Ivica Arar, predsjednik Uprave Plinacra. Priznanje za stručan doprinos uspješnom razvoju plinskog poslovanja tvrtke HEP-Plin dobio je direktor Sektora distribucije plina Davor Guttert

Godišnje priznanje za zapaženi stručni doprinos i rezultate dugoročnih aktivnosti na plinskom distribucijskom sustavu dodijeljeno je Nikici Dujmoviću, direktoru Sektora distribucije i tehnološkog upravljanja sustavom u Gradskoj plinari Zagreb. 

Tvrtke Brod-plin i Termoplin dobile su priznanje za posebne doprinose ili obljetnice, a Marin Bačelić, direktor Sektora trgovine prirodnim plinom iz GPZ-Opskrbe, nagrađen je u kategoriji mladih stručnjaka do 40 g. za brzi napredak u plinskoj struci.

TAGOVI