Nastavljamo tradiciju!

Autor: Objavljeno: 13.09.2022. 🕜 14:01 Lokacija:

Najveća smotra u području tehnike hlađenja, ventilacije i klimatizacije na proljeće sljedeće godine obuhvatit će dva stručna skupa: Klima-forum i Interklimu. Naravno, bit će to prilika da i vodeći domaći i svjetski proizvođači opreme i ponuđači usluga predstave brojne novosti, nova tehnička rješenja, dostignuća i ostvarene projekte.

zadar

Sada je sigurno: već deveti po redu Klima-forum održat će se istodobno s 26. međunarodnim simpozijem o grijanju, hlađenju i klimatizaciji 'Interklima'. Sinergijom dva skupa, jednog stručnog i drugog znanstvenog i međunarodnog, ne samo što se nastavlja tradicija 'Interklime', najstarijeg okupljanja te vrste u Hrvatskoj, već se stvara platforma za okupljanje svih koji u Hrvatskoj, ali i šire nešto znače u području hlađenja, ventilacije i klimatizacije. 

klima forum

Dakako, kao i na dosadašnjim Klima-forumima i Interklimama, i ovaj će put postojati brojne mogućnosti za predstavljanje novosti vodećih domaćih i svjetskih proizvođača opreme i ponuđača usluga u području termotehnike. Time će stručna, ali i opća javnost (građani, mali poduzetnici, predstavnici iz područja ugostiteljstva i turizma iz Zadarske županije, ali i cijele Dalmacije) dobiti uvid u najnovije proizvode, tehnička rješenja, dostignuća i ostvarene projekte u hlađenju, ventilaciji i klimatizaciji kako bi, između ostaloga, mogli pronaći pravo rješenje (i) za svoje potrebe. 

interklima

Za sve one koje već sada zanima gdje će se i kada održati 8. klima-forum i 26. 'Interklima', odgovor je jednostavan: u Zadru, u hotelu 'Kolovare', 19. i 20. travnja 2023. godine. Programe skupova ENERGETIKA MARKETING priprema u uskoj suradnji s kolegicama i kolegama s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu i bit će poznati uskoro, kada se također mogu očekivati internetske stranice skupova sa svim mogućnostima za sudjelovanje i suradnju. Vidimo se!TAGOVI