Naša rješenja postaju nezaobilazna

Autor: B.L. Objavljeno: 07.10.2022. 🕜 08:54 Lokacija:

Od ulaska na hrvatsko tržište 2018. godine, tvrtka Atrea je prepoznata po inovativnim i kvalitetnim rješenjima u području ventilacije s povratom topline. No, nudimo i puno, puno više, ističe Vedran Vukasović, Atrein regionalni voditelj prodaje.

Vedran Vukasović
Vedran Vukasović, Atrein regionalni voditelj prodaje

Za početak, možete li nam reći nešto o vašim rezultatima na hrvatskom tržištu. Kako sve to postižete?

U ovom trenutku na području Hrvatske i susjednih država ugrađeno je više od 300 Atreinih ventilacijskih jedinica u više od 70 različitih projekata. Samim time pojavila se potreba za proširenjem tima pa je prije dvije godine zaposlen kolega Tomislav Barišec kao 'tehnical manager', zadužen za tehničku podršku prije i nakon prodaje. Moram naglasiti da nam je posebno drago što su mnogi značajni partneri iz područja grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije baš taj dio pohvalili kao iznimno dobar.   


Što sve nudite? Po čemu ste posebni?

Posebno nas veseli činjenica da su mnogi projektanti i partneri prepoznali naše kvalitete i posebnosti naših rješenja kao što su:
• jedinice sa svim vertikalnim priključcima do 8000 m3/h
• recirkulacijske jedinice
• školska ventilacija
• ventilacija kuhinje
• Duplex Flexi jedinice do 6000 m3/h s isporukom u roku tri tjedna, za vanjsku i unutarnju ugradnju.
Konačno, moram reći da je naša kompletna proizvodnja u cijelosti u Europskoj uniji i da imamo certifikat ErP2018 za sve naše jedinice.

Osobito bih želio istaknuti naša jedinstvena rješenja za ventilaciju kuhinje i školsku ventilaciju. 

škola
Primjer školske ventilacije i ventilacije kuhinje

Možete li sada izdvojiti neke referentne projekte? 

Da, prije svega bih htio predstaviti četiri velika projekta na koja smo posebno ponosni, a koji uključuju naša rješenja za kuhinjsku ventilaciju, naša kompletna rješenja za škole i naše jedinice s vertikalnim priključcima.

U 'Petram resortu' u Savudriji, na samom vrhu Istre, koji je jedan najvećih i najljepših resorta na području Hrvatske i plijeni svojom posebnošću i ljepotom bila nam je velika čast biti dio tog projekta. Ugradili smo Atrea TPV ventilacijski strop od 84 m 2 i Atrea kuhinjske nape, zajedno sa UVC sustavom i sustavom zaštite od požara.

U novoizgrađenoj modernoj školi u Svetom Iliju pokraj Varaždina ugradili smo kompletno Atrea rješenje za ventilaciju škola koje uključuje:
• 20 komada decentraliziranih školskih jedinica Duplex Inter
• krovnu jedinicu Duplex Multieco
• Atrea kuhinjsku napu s ugrađenim rekuperatorom.

Tu je i hotel 'Antunović' u Sesvetama (uz onaj poznati u Španskom gdje održavate Vaše skupove), koji je 2019. godine zasjao u novom ruhu i krasi istočni ulaz u grad Zagreb. Tamo je bio premalen prostor i nije bilo moguće instaliranje rješenje konkurencije. To je sve u prvi plan gurnulo naše jedinice s vertikalnim priključcima koje su jedino mogle biti ugrađene.

Savudrija
Prisutni smo posvuda: od Savudrije...
Zagorje
... do Zagorja
hotel Antunović
U hotelu 'Antunović' naša su rješenja bila jedina moguća

Tu su tri projekta, a spomenuli ste četiri.

Točno, jedan od tih projekata nije u Hrvatskoj, već u susjednoj Bosni i Hercegovini. To je stambeno-poslovni objekt Sjenjak u Tuzli. Bilo nam je posebno zadovoljstvo što smo bili dio projekta tog predivnog kompleksa. Na posljednjem katu tog novoizgrađenog kompleksa nalazi se ekskluzivni restoran u koji je ugrađeno kompletno rješenje za kuhinju; Atrea TPV ventilacijski strop i Duplex Basic jedinica, namijenjena upravo za ventilaciju kuhinje. 

Tuzla
Ponosni smo i na projekt u Tuzli

I za kraj, kao što to uobičajeno kažu u TV reklamama, to nije sve - od nas očekujte još mnogo zanimljivih rješenja za još zanimljivije projekte!

TAGOVI