Đurđevac: besplatno priključenje na vodovod i odvodnju

Autor: B. O. Objavljeno: 26.04.2023. 🕜 09:00 Lokacija: Đurđevac
  • Stari grad Đurđevac (foto: BL, kolovoz 2019.)

• Đurđevac, baština, Podravina, Koprivničko-križevačka županija
    Izvor: B.L.

Ukupna vrijednost projekta je gotovo 46,8 milijuna eura

Na području Đurđevca te općina Virje, Novigrad Podravski, Ferdinandovac, Novo Virje, Kloštar Podravski i Podravske Sesvete u tijeku su radovi na projektu aglomeracije čiji je cilj unapređenje sustava javne vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, a svim stanovnicima je omogućen besplatan priključak na vodu i kanalizaciju.

Đurđevačka komunalna tvrtka Komunalije je tako u sklopu programa obilježavanja Đurđeva - Dana grada održala i javno predstavljanje projekta kako bi ukazala na važnost i dobrobit tog velikog projekta za tamošnje stanovnike. Naglasak je stavljen upravo na pružanje informacija o besplatnim priključcima.

Za besplatno priključenje potrebno je predati ispunjeni obrazac zahtjeva sa svim prilozima (gruntovni izvadak, kopija katastarskog plana i dozvola za gradnju) te dostaviti Komunalijama elektroničkom poštom na info@komundju.hr, na adresu Komunalije, Radnička cesta 61, Đurđevac ili pak osobno.

Izgradnja priključaka odvijat će se tijekom ove i sljedeće godine, ovisno o planu gradnje izvođača radova.

Za više informacija moguće je obratiti se isporučitelju vodnih usluga, tvrtki Komunalije Đurđevac također na adresu elektroničke pošte info@komundju.hr ili pozivom na telefon 048/ 812 304.

Ukupna vrijednost projekta je gotovo 46,8 milijuna eura, dok iznos bespovratnih sredstava iznosi 26.05 milijuna eura (69,6 posto). 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda, objavljeno je na stranicama Grada Đurđevca

TAGOVI