Ponuda distributera TME za visokokvalitetne trijake

Autor: B.L. Objavljeno: 01.03.2023. 🕜 13:29 Lokacija: Łódź (Poljska)
  • Ulazni prostor u tvrtku TME (izvornik: TME, veljača 2023.)
    Izvor: TME

U svojem programu TME ima više od 600 000 proizvoda, uključujući više od 1000 trijaka različitih vrsta i proizvođača.

 

Trijaci su poluvodički elektronički uređaji koji djeluju kao prekidači, omogućavajući protok struje u oba smjera. Trijak je sličan tiristoru, ali se razlikuje po tome što može propuštati struju u oba smjera, dok tiristor propušta struju samo u jednom smjeru. TME grupa nudi širok raspon trijaka različitih proizvođača i karakteristika.
 

Od čega se sastoje trijaci?

Trijaci se sastoje od tri poluvodička sloja, od kojih svaki ima p-n spoj. Trijak ima tri elektrode: anodu, katodu i vrata. Vrata se koriste za upravljanje protokom struje kroz trijak, slično kao kod tiristora.
 

Gdje se koriste trijaci?

Trijaci se široko koriste u elektronici snage, gdje se koriste za upravljanje izmjeničnom strujom. Mogu se koristiti u električnim uređajima poput žarulja, grijača i ventilatora, a i u kontrolnim krugovima motora. Zahvaljujući sposobnosti propuštanja struje u oba smjera, trijaci se koriste i u sklopovima za zaštitu od prenapona i u impulsnim ispravljačima i sklopovima za regulaciju temperature.
Trijaci su poluvodički elementi koji omogućavaju upravljanje protokom struje pa su primjenu pronašli u mnogim industrijskim i elektroničkim područjima.
 

Trijaci u ponudi TME-a

Tvrtka TME, globalni distributer elektroničkih i elektrotehničkih dijelova, opreme za radionice i industrijskih rješenja, ima bogatu ponudu proizvoda, uključujući više od 600 000 proizvoda, uključujući više od 1000 trijaka različitih vrsta i proizvođača. Zahvaljujući modernom dizajnu internetske stranice, preglednom katalogu proizvoda i mnogim filtrima, odabir odgovarajućeg trijaka je jednostavan i praktičan. Narudžbu se može brzo, jednostavno i povoljno obaviti na internetu.
 

Ukratko, trijaci su poluvodički elektronički uređaji koji omogućuju kontrolu protoka struje u oba smjera, a koriste se u elektronici snage, motorima, uređajima za regulaciju temperature i za zaštitu od prenapona. Distributer TME nudi velik izbor trijaka različitih proizvođača i karakteristika, što omogućava jednostavan i praktičan odabir. Narudžba se može provesti brzo i jednostavno na internetu, a TME je dostupan i kao globalni distributer elektroničkih i elektrotehničkih dijelova, opreme za radionice i industrijskih rješenja s više od 600 000 proizvoda u ponudi.
 

TAGOVI