Ususret sajmovima BIAM & Zavarivanje

Autor: B. O. Objavljeno: 27.03.2024. 🕜 15:17 Lokacija: Zagreb
  • Damir Pavlek, direktor sajmova BIAM - Zavarivanje (izvornik: Zagrebački velesajam, ožujak 2024.)

• Zagrebački velesajam, sajmovi, BIAM - Zavarivanje, Damir Pavlek
    Izvor: Zagrebački velesajam

Važnost održavanja najvećih industrijskih sajmova na Zagrebačkom velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu uskoro se održavaju Međunarodni sajmovi alatnih strojeva i alata te zavarivanja i antikorozivne zaštite BIAM & Zavarivanje. 

Damir Pavlek, voditelj sajmova BIAM & Zavarivanje, kaže kako je riječ o najvećim industrijskim sajmovima.

U razgovoru za portal www.energetika-net.com otkriva nešto više o važnosti održavanja specijaliziranih sajmova i novitetima koje su pripremili na Zagrebačkom velesajmu.

 

Što će obilježiti BIAM & Zavarivanje 2024?!

Ovogodišnji sajmovi posebni su ponajprije po tome što su najveći u proteklih 10 godina, i po veličini izložbenog prostora i po broju  izlagača. Zavarivanje, međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite, održava se po jubilarni 30. put. BIAM, međunarodni sajam alatnih strojeva i alata imat će pak svoje 27. izdanje.

Izvor: Zagrebački velesajam

Posebno smo zadovoljni jer sajmove prati snažna institucionalna, stručna i programska potpora. Ono što je naš najveći ovogodišnji novitet je otvaranje Industrijskog inkubatora. Tu će se na jednom mjestu promovirati nove tehnologije ali i poslovni subjekti i zanimanja, povezivat će se dionici, predstavljati fakulteti i srednje škole, dogoditi poslovni susreti B2B. 

Ukratko, pripremili smo najveći događaj u svijetu industrije. Za to su zaslužni svakako i najeminentniji izlagači iz sektora alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu kao i najznačajniji predstavnici iz sektora zavarivanja koji izlažu na našim  sajmovima.

 

Imate li već sada informaciju o interesu posjetitelja za ove sajmove?

Interes je velik. Mi smo krenuli s činjenicom da je u današnje vrijeme globalizacije neophodno održavanje ovakvih specijaliziranih sajmova. To su nam potvrdili svi subjekti koji su se i odazvali na sudjelovanje. Osim nezamjenjivih izravnih susreta, izlagači žele iskoristiti priliku za testiranje vlastite konkurentnosti i pozicije na tržištu, ali i predstavljanja i razmjenu informacija. Sajam je idealno mjesto za to. Važnost promocije strukovnih škola nije potrebno dodatno ni naglašavati.

 

Spomenuli ste da su pred nama najveći BIAM & Zavarivanje u proteklih 10 godina. Što to točno znači?

U brojkama to znači da imamo više od 11.000 četvornih metara izložbenog prostora i 341 izlagača iz Hrvatske i 28 zemalja svijeta. 

Stoga vas sve pozivam da od 9. do 12. travnja posjetite Zagrebački velesajam. 

Detaljan program nalazi se OVDJE, a ulaznice je moguće kupiti već danas i 'online' na stranici ulaznice.hr.

Izvor: Zagrebački velesajam

 

TAGOVI