TECE Showroom - od sada i u Beogradu

Autor: B.L. Objavljeno: 11.07.2022. 🕜 10:04 Lokacija:

U Beogradu je nedavno otvoren novi TECE-ov izložbeni 'showroom'. Time je glavni grad Srbije dobio je novo 'it' mjesto za vrhunska sanitarna rješenja.

Poznati njemački proizvođač sanitarne i instalacijske opreme TECE je početkom lipnja ove godine otvorio novi izložbeni prostor u Beogradu. Tvrtka sa svojim predstavništvom u Srbiji uspješno posluje još od 2016. godine, što je dovelo do potrebe za otvaranjem izložbenog 'showrooma' u kojem će svi kupci njezinih proizvoda, poslovni partneri, instalateri, arhitekti i projektanti moći dobiti još bolji pregled svih TECE-ovih rješenja u području sanitarne opreme i instalacijske tehnike za svoje projekte. 

tece

Otvaranje izložbenog prostora prošlo je u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz prigodan zabavni program, a podršku su svojim dolaskom iskazali brojni uzvanici, poslovni partneri, trgovci, instalateri, arhitekti i projektanti.  

tece

Novo 'it' mjesto

Izložbeni prostor smješten je na adresi Požeška 31a u beogradskom naselju Banovo brdo i ima ukupnu površinu 250 m2, dok dizajn interijera potpisuje arhitektica Sonja Brstina iz Novog Sada. Njegovim je otvorenjem Beograd dobio novo 'it' mjesto za vrhunska sanitarna rješenja koja nudi TECE. Moderan i fluidan prostor odiše ugodnom atmosferom i poziva na razgledavanje svih TECE-ovih rješenja za dovod vode u kuću i odvod vode iz kuće. Istodobno, zahvaljujući tehničkim i dizajnerskim aspektima svih proizvoda TECE svojim kupcima poručuje: "Close to you". Ta krilatica pokazuje da TECE pomno prati sve potrebe suvremenog čovjeka, nove navike i životne stilove i na njih spremno odgovara tehnički i dizajnerski vrhunskim rješenjima iz područja sanitarnih sustava, instalacijskih zidova, odvodnje i cijevnih sustava, pri čemu vodi računa o svim aspektima zaštite prirodnih resursa. 

tece

Sigurna funkcija i bezvremenski dizajn

U svojim rješenjima TECE objedinjuje trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn, što je sada na najbolji mogući način predstavljano kupcima i partnerima u novom izložbenom prostoru u Beogradu. Ta kombinacija slikovito označava moto tvrtke "Dobro učiniti još boljim".

TAGOVI