Alati budućnosti za proizvode budućnosti

Autor: J.T., M.R., B.Č. Objavljeno: 02.03.2016. 🕜 10:00 Lokacija:

U današnjem globalnom gospodarstvu brza prilagodivost na promjene znači konkurentnost na tržištu. To je velika prilika i veliki izazov, ne samo za velikoserijsku proizvodnju, već i za mnoštvo neovisnih inovatora i dizajnera koji spajaju dizajn i vještine računalnih tehnologija.

U svakodnevnim izazovima Autodesk nudi proizvode koji primjenjuju suvremena i 'inteligentna' rješenja u dizajnu. Svjetski je lider u dvodimenzionalnom i trodimenzionalnom dizajnu razvijajući alate koji podupiru inovativnost i kreativnost, omogućujući brži, bolji i jednostavniji rad. O tome svjedoči više od 12 milijuna korisnika u 185 zemalja širom svijeta.
Tvrtki Communiter Ad Decus temelj djelatnosti je tehnologija Autodesk pa kao nositelj statusa Autodesk Gold Partner svojim korisnicima nudi kvalitetnu podršku i stručnost u primjeni Autodeskovih rješenja. U skladu s time, ističu: "Vjerujemo da budućnost pripada poduzećima koja su spremna primijeniti nove tehnologije te brzo i fleksibilno odgovoriti na zahtjeve današnjeg dinamičnog tržišta. Naši korisnici su pomaknuli granice u rješavanju svih izazova tijekom procesa dizajna: od inicijalnog koncepta, vizualizacije, kolaboracije do razvoja i proizvodnje gotovog proizvoda."
Daljnjim razvojem Autodeskovih proizvoda bitno će se ubrzati i pojednostaviti razvoj industrije potpomognute inteligentnim rješenjima u projektiranju, pripremi i samoj proizvodnji. Nijedan drugi proizvođač softvera nije 'prigrlio' promjene u novim tehnologijama odlučno kao Autodesk. Kolaboracija na internetskim i mobilnim platformama, cjelovita rješenja 'u oblaku', konstruiranje i dizajniranje u virtualnoj realnosti, 'rapid prototyping' samo su dio Autodeskove sadašnjosti i budućnosti.

Zašto odabrati Communiter Ad Decus i Autodesk kao partnera?

Od samog početka, djelatnost tvrtke Communiter Ad Decus je vezana uz Autodeskova rješenja. Mladi tim eksperata specijaliziranih za podršku u područjima strojarstva, arhitekture i građevine svojim će znanjem i predanošću pomoći u primjeni novih tehnologija i svojim partnerima omogućiti maksimalnu produktivnost i konkurentnost.
Današnje reference su pokazatelj da je tvrtka u tome vrlo uspješna, a neke od njih su vodeće domaće tvrtke u području energetike kao što su HEP, JANAF, Plinacro, Dalekovod, Institut za elektroprivredu i energetiku, EKONERG Holding, Energetski institut Hrvoje Požar, ali i mnoge druge.

Galerija slika

TAGOVI