Poticaj razvoju tržišta autoplina

Autor: B.O. Objavljeno: 04.04.2022. 🕜 08:13 Lokacija: Zagreb

Akcija ugradnje plinskih instalacija

S ciljem osvještavanja i poticanja razvoja tržišta autoplina, INA ponovno pokreće akciju ugradnje plinskih instalacija u benzinska vozila. Akcija traje do 15. srpnja te uključuje 2.000 kuna za autoplin na INA kartici. 

Autoplin se smatra alternativnim gorivom, a u odnosu na druga fosilna goriva manje je štetan za okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa, priopćeno je iz INA-e. Prednost korištenja autoplina pokazuje i njegova ekonomičnost – osigurava nižu cijenu, kao i dulji vijek trajanja motora i katalizatora. 

Do sada je kroz INA-inu akciju ugrađeno približno 3.000 plinskih instalacija, a kupci u prosjeku mogu birati između 50-ak instalatera tijekom jednog akcijskog razdoblja.

 

Certificirani uređaji 

"S obzirom na uspješnost kampanje i benefite koje su kupci prepoznali, trenutno se najveći broj ugradnji plinskih instalacija u benzinska vozila ostvaruje tijekom INA-ine akcije. Tako kupci imaju mogućnost najpovoljnije ugradnje i trajnih ušteda u vidu korištenja dostupnog, povoljnog i ekološki prihvatljivijeg goriva. INA surađuje samo s ovlaštenim instalaterima s dugogodišnjim iskustvom koji koriste certificirane uređaje", izjavila je Gabrijela Godler Ilić, voditeljica poslovanja UNP-a u INA-i. 

Akcija uključuje ugradnju instalacije s do četiri godine jamstva, ovisno o izabranom sustavu te uključenih 2.000 kuna za autoplin na INA kartici. 

Akcijska ponuda vrijedi od 1. travnja do 15. srpnja 2022. godine, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u razdoblju od godine dana od aktivacije kartice. 

Popis ovlaštenih servisera koji sudjeluju u akciji nalazi se na stranici INA-e.

TAGOVI