Dva značajna priznanja za Vaillant

Autor: B.L. Objavljeno: 19.03.2021. 🕜 09:29 Lokacija: Zagreb

Čelnik tvrtke u Hrvatskoj je menadžer godine, a matična tvrtka u Njemačkoj najbolji poslodavac

Preduskršnje vrijeme osobito je bilo uspješno za tvrtku čiji je simbol - Uskrsni zec! Naime, Vaillant je nedavno dobio dva značajna priznanja. 

Tako je Mario Opačak, dipl. oec., član Upravnog odbora Vaillantove tvrtke u Hrvatskoj dobio uglednu nagradu 'Menadžer godine 2020.' koju dodjeluje Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (CROMA). Nagrada je dobivena u kategoriji srednje velikih poduzeća, a dobitnik je tom prigodom naglasio: "Jedino što bi me obradovalo više od ove nagrade bilo bi da sam primio nagradu u kategoriji mladih menadžera."

No, to nije sve jer je matična tvrtka u Njemačkoj proglašena za najboljeg poslodavca u kategoriji robe široke potrošnje. Istodobno, u ukupnom poretku od 650 njemačkih tvrtki koliko ih je bilo obuhvaćeno istraživanjem, Vaillant se, prema ocjenama samih zaposlenika,  našao na visokom 21. mjestu. Istraživanje su proveli neovisna ustanova za istraživanje tržišta Statista i poznati tjednik 'Stern', a provedeno je 'online' anketom na uzorku od 47 500 zaposlenika. Rezultati su objavljeni sredinom siječnja u 'Sternu', a zanimljivo je da se tvrtke nisu mogle same prijaviti za istraživanje, već su morale imati najmanje 100 pozitivnih ocjena svojih zaposlenika da bi mogle biti uvrštene. 

TAGOVI