FER uskoro ima Dan otvorenih vrata

Autor: N. D. Objavljeno: 20.11.2023. 🕜 09:31 Lokacija: Zagreb
  • Dan otvorenih vrata 2022.
    Izvor: FER

FER se tradicionalno prezentira u najboljem svjetlu

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u subotu, 25. studenoga održava se Dan otvorenih vrata. Od 10 do 16 sati, na adresi Unska 3, svi zainteresirani, a prvenstveno maturanti, mogu saznati čime se studenti i profesori FER-a bave, iskusiti kako je to biti znanstvenik, ali i upoznati potencijalne buduće kolegice i kolege.

Brojni FER-ovi zavodi predstavit će čime se bave, kao i mehanička računala, igricu FERillaz, tablete s igricama za niže uzraste, radionicu robotike, mikroskop za promatranje svijeta mikro i nano-elektronike, kao i mogućnosti mobilnosti studenata u smislu putovanja i studiranja u drugim zemljama. Kao suosnivač, FER će predstaviti i nove studijske programe Primijenjene kognitivne znanosti, Biomedicinskog inženjerstva i Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora.

Posjetitelji će se moći okušati i u razgovoru s robotima, boriti se svjetlosnim mačevima, urlati u gluhoj komori, uroniti u virtualnu stvarnost, osjetiti udar munje, pobijediti umjetnu inteligenciju u Pongu, te zaigrati pub kviz.

TAGOVI