FSB jača veze s gospodarstvom

Autor: B. O. Objavljeno: 08.11.2019. 🕜 08:56 Lokacija: Zagreb

Dan projekata, 14. studenoga, okuplja vodeće hrvatske gospodarstvenike

Odavno je poznata rečenica kako su inovacije pokretač razvoja gospodarstva, no kako u praksi povezati inovativne procese i gospodarstvenike i ostvariti sinergijske učinke? 

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, kao znanstveno-istraživačka organizacija s tradicijom od upravo 100 godina, otvoren je za suradnju s gospodarstvenicima u području inovacija, istraživanja i razvoja te prijave projekata u svrhu razvoja novih proizvoda, usluga ili procesa, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga.

 Stoga su svi gospodarstvenici i poduzetnici pozvani na FSB100 Dan projekata koji će se održati 14. studenoga 2019. godine u Velikoj vijećnici FSB-a, a sve povodom obilježavanja 100. obljetnice Fakulteta.
Program će se sastojati od prezentacija inovativnih projekata koje provode istraživači s FSB-a i poslovnih susreta ('match-makinga') gospodarstvenika i istraživača FSB-a. Svrha tih izravnih pojedinačnih razgovora jest mogućnost sklapanja i rješavanja konkretnih inženjerskih problema u okviru zajedničkih projekata. Nakon 'match-making' događaja za prisutne je organiziran i 'networking' ručak. 

Više informacija možete pronaći na stranici Dana projekata, gdje možete i ispuniti prijavu za sudjelovanje, pri čemu naznačite područje interesa ako ste zainteresirani i za 'match-making'.

TAGOVI