Održivost kao temeljna vrijednost Aristona

Autor: B.L. Objavljeno: 11.09.2023. 🕜 08:05 Lokacija: Zagreb
  • Klimatizacija Aristonovim rješenjima - stropnim ventilokonvektorom (izvornik: Ariston, rujan 2023.) 

• Ariston, klimatizacija, sustavi klimatizacije, ventilokonvektori
    Izvor: Ariston
  • Dizalice topline za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode Nimbus NET R32 i dizalica topline za pripremu PTV-a Nuos (izvornik: Ariston, 2023.)

• Ariston, dizalice topline, grijanje, priprema PTV-a
    Izvor: Ariston

S više od 90 godina iskustva u proizvodnji sustava za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode, Aristonova je vizija pružiti održivu udobnost za sve.

Predan pružanju visokokvalitetnih rješenja za grijanje i pripremu potrošne tople vode svima diljem svijeta, Ariston štiti okoliš i smanjuje štetne emisije. Zato Ariston omogućava pristup naprednim održivim rješenjima za udobnost, koristeći manje energije i truda, tako da svi mogu uživati u životu kod kuće i na cijelom planetu. Pametne funkcije Aristonovih proizvoda omogućavaju pamćenje navika i potreba korisnika kako bi se skratilo vrijeme čekanja, povećala učinkovitost i smanjio iznos mjesečnih troškova za energiju.

 

Dom postaje pametniji, a život jednostavniji

Zahvaljujući automatizaciji doma, moguće je pouzdati se u inovativna visokotehnološka rješenja bez žrtvovanja udobnosti - sve to uz pomoć jednostavne aplikacije koja omogućuje upravljanje raznim funkcijama u domu, počevši od grijanja i pripreme PTV-a - Ariston NET. Radi se o aplikaciji za upravljanje udobnosti doma jednim klikom, bilo kada i bilo gdje, koja nudi izvanrednu upotrebljivost i snažne sposobnosti za zadovoljavanje zahtjeva korištenja osnovnih i naprednih korisnika. Ariston Net dopušta upravljanje postavkama bojlera i učinkovitije programiranje promjena u temperaturi pomoću pametnog telefona ili računala.

 

Uz to, uz postavku 'Remote Assistance' instalateri i serviseri mogu se povezati na uređaje svojih korisnika kako bi, u slučaju kvara, mogli brže i učinkovitije riješiti problem. Tako je pokrenuta i aplikacija za profesionalce, Ariston NET Pro, pomoću koje instalateri i serviseri mogu brinuti o svojim korisnicima i pomagati im na daljinu, čime štede na vremenu i snižavaju troškove, uz maksimalnu sigurnost. Riječ je o aplikaciji koja je idealna za razvoj poslovanja, organizaciju rada i pružanje podrške. Nekoliko je osnovnih prednosti aplikacije Ariston NET.

Osnovne prednosti za profesionalce:
• povećajte svoju ponudu usluga nadmašujući potrebe vaših klijenata i istaknite se korištenjem aplikacije Ariston NET Pro koja vam omogućava neprestanu brigu o udobnosti vaših klijenata korisnika
• povećajte učinkovitost rada uređaja jer vam daljinsko upravljanje omogućava da identificirate i riješite probleme odmah i da jednostavnije i učinkovitije upravljanje svojim radom
• izgradite dugotrajne odnose s klijentima zahvaljujući inovaciji i pomoću aplikacije primajte obavijesti o kvarovima u stvarno vrijeme, kako biste odmah mogli intervenirati i smanjiti broj posjeta.

Prednosti za korisnike:
• ostanite pametno povezani za maksimalan mir i pretplatite se na uslugu 'Remote Assistance' kako biste duševni mir podigli na višu razinu
• sinkronirajte udobnost sa životnim stilom i smanite potrošnju energije i primajte izvješća o potrošnji i savjete za uštedu pomoću aplikacije Ariston NET i prilagodite potrošnju svojim potrebama
• jednostavna kontrola uvijek nadohvat ruke i stvaranje dnevnog ili tjednog rasporeda grijanja i pripreme PTV-a za maksimalnu učinkovitost i udobnost
• udobnost u središtu povezanog doma i mogućnost glasovne kontrole koja čini vaš život pametnijim, a udobnost bržom i prirodnijom.

 

Dizalice topline za održiviju budućnost

 

Dizalice topline idealno su rješenje za one koji se žele okrenuti budućnosti i odabrati održiva rješenja. Tako je Ariston je predstavio najnoviju generaciju dizalica topline s radnom tvari R 32 za smanjenje negativnog utjecaja na okoliš. Asortiman proizvoda Nimbus NET R32, dizalica topline za grijanje, hlađenje i pripremu PTV-a, razvijen je tako da osigurava minimalnu potrošnju energije. Uređaji su među najtišima u kategoriji i mogu se ugraditi u bilo kojem dijelu doma bez straha od buke. Širok raspon ponude i mogućnost kaskadiranja te kombiniranja s drugim sustavima zadovoljit će i one s najzahtjevnijim potrebama.

Dizajn dizalica topline Nimbus rezultat je detaljnih konzultacija s profesionalcima, a karakterizira ih niz inovativnih značajki koje će instalaciju, postavljanje i održavanje učiniti lakšim nego ikada. Za dodatnu bezbrižnost i učinkovitije radne značajke, njihova ugrađena povezivost omogućuje provjeravanje i brigu o sustavima instaliranima u domu korisnika s bilo kojeg mjesta pomoću aplikacije za daljinsku dijagnozu - Ariston NET Pro.

S druge strane, asortiman dizalica topline za pripremu PTV-a Nuos ispunjava sve zahtjeve uz neusporedivu učinkovitost i brzo zagrijavanje vode. S energetskim razredom A+, osim velikih ušteda, omogućavaju izvrsnu opskrbu PTV-om u najkraćem vremenu rada grijanja koje postoje na tržištu, a njihovo pametno sučelje pojednostavljuje korištenje. Nuos je savršen za zamjenu starog bojlera, ugradnju u novi dom ili unaprjeđenje učinkovitosti fotonaponskog ili solarnog toplinskog sustava.

 

Svakodnevna topla voda u pola cijene

Kako bi potvrdio globalnu prednost u učinkovitosti i održivosti, Ariston je predstavio prvi električni bojler srednjeg kapaciteta i energetskog razreda A na svijetu - Lydos Hybrid Wi-Fi. Sa svojom iznimnom hibridnom inteligencijom učinkovito kombinira električnu energiju i obnovljive izvore u dizalici topline, pri čemu se osiguravaju izvanredne radne značajke i maksimalna udobnost. U usporedbi s bojlerom iz energetskog razreda B, Lydos Hybrid Wi-Fi omogućava uštede do 50%.

Posebno dizajniran za optimalan rad zahvaljujući hibridnoj tehnologiji tradicionalnog grijaćeg elementa i dizalice topline, Lydos Hybrid Wi-Fi ima jedinstvene prednosti: optimalnu kombinaciju izvedbe, brzine i učinkovitosti, jednaka ograničenja ugradnje kao kod standardnog bojlera i srednje cjenovno pozicioniranje, između standardnih električnih grijača vode i dizalica topline za pripremu PTV-a.

Zahvaljujući Inovativnom softveru I-Memory, sustav pamti navike i učinkovito upravlja hibridnom tehnologijom, odabirući praktičniji izvor energije, ovisno o trenutačnim potrebama korisnika.

 
Klima-uređaji koji osiguravaju svježinu zraka u domu

 

Aristonovi zidni sustavi predstavljaju izvrsnost klimatizacije s naprednom regulacijom brzine, iznimno tihom i sofisticiranom inverterskom tehnologijom. Uz visoku kvalitetu izrade i sofisticirani dizajn, Aristonovi klima-uređaji osiguravaju smanjenu potrošnju i maksimalnu učinkovitost. Tako model Alys R32, energetskog razreda A+++, optimira potrošnju do 80%.

S filtrom za uklanjanje neugodnih mirisa i hlapljivih organskih spojeva, klima-uređaji uvijek pružaju svjež i čist zrak u svakom domu. Osim toga, Ariston nudi dodatnu mogućnost povezivanja s mobilnom aplikacijom Ariston Clima za ostvarivanje maksimalne udobnosti u domu.
 

Ventilokonvektori s minimalnom emisijom

Ventilokonvektori su higijenski uređaji za grijanje koji osiguravaju iznimno čisti zrak, a uz to jamče i malu potrošnju energije, značajne uštede na računima i minimalnu emisiju ugljikovog dioksida. Među najtanjima su u kategoriji, svestrani su za ugradnju i uklapaju se u svakom uređenju interijera. U kombinaciji s dizalicama topline i hibridnim sustavima moguće je stvoriti ekološki prihvatljivo rješenje bez odricanja od maksimalne udobnosti stanovanja.

 

TAGOVI