Kvaliteta koju prati vrhunski dizajn

Autor: B.L. Objavljeno: 03.11.2023. 🕜 14:34 Lokacija: Zagreb
  • Kupaonica s aktivacijskom tipkom vodokotlića TECESquare (izvornik: TECE, studenu 2023.)

• TECE, kupaoničke instalacije, kupaonice
    Izvor: TECE
  • Kupaonica s aktivacijskom tipkom vodokotlića TECESquare (izvornik: TECE, studenu 2023.)

• TECE, kupaoničke instalacije, kupaonice
    Izvor: TECE
  • Kupaonica s aktivacijskom tipkom vodokotlića TECESquare (izvornik: TECE, studenu 2023.)

• TECE, kupaoničke instalacije, kupaonice
    Izvor: TECE

Tijekom listopada TECE je sudjelovao na velikom broju događanja pri čemu su u središtu pozornosti bile nove zvijezde u kupaonici - tipke za vodokotlić TECEsquare

Protekli mjesec poznati njemački proizvođač instalacijske i kupaoničke opreme TECE sudjelovao je na više sajmova i stručnih okupljanja u Hrvatskoj i zemljama u okruženju, gdje je predstavio svoje proizvode i rješenja koje osim kvalitete, redovito prati i vrhunski dizajn.

Prvi od tih sajmova bio je Big SEE Design Week koji je 5. - 7. listopada održan u Ljubljani. Već drugu godinu zaredom TECE je na tom sajmu dobio prestižnu nagradu za dizajn proizvoda, Big SEE Product Design Award i to za aktivacijsku tipku za vodokotliće TECEsquare Rusted Steel. Riječ je o inovativnom proizvodu s vrhunskim dizajnom koji je potpuno zasluženo osvojio najveći broj bodova žirija.

Naglasak na svim tim sajmovima i okupljanjima TECE je stavio na aktivacijske tipke za vodokotliće i tuš kanalice. Tako je bilo na sajmu InDizajn koji je 6. - 10. listopada održan u Zagrebu i na Osječkom jesenskom sajmu koji je održan 6. - 8. listopada, na kojemu je TECE nastupio s tvrtkom Agria kao partnerom. Pri tome se ponovno pokazalo kako je upravo zahvaljujući svojem bezvremenskom obliku i primjeni visokokvalitetnih materijala za izradu aktivacijska tipka za ispiranje WC-a TECEsquare miljenik mnogih arhitekata i projektanata kupaonica.

Aktivacijska tipka TECEsquare Metal Rusted Steel

Radi se o aktivacijskim tipkama koje TECE sada nudi s novim, inovativnim metalnim bojama i staklenim površinama, što je najnoviji trend u svijetu kupaoničkih armatura i uređenju interijera. Uz to, ističu se preciznom izradom, bogatim osjećajem dodirivanja i ravnim dizajnom, a tu su i nove površine za nove izglede kupaonica. Naime, treba reći da aktivacijske tipke vodokotlića možda i nisu u središtu planiranja kupaonice, ali dobro odabran i dobro dizajniran proizvod kao što je TECEsquare može pomoći kupaonici u postizanju savršenstva ili joj dati poseban naglasak. Matirana površina svojim plemenitim izgledom hrđe tako će svaki zid pretvoriti u mali arhitektonski krajolik jer je to ujedno dokaz praćenja aktualnih trendova u projektiranju pročelja. Kako se površina tipke dovršava ručno, svaki proizvod ima jedinstven karakter, ali i najvišu kvalitetu izrade u pogledu primijenjenog materijala i mehanike. Tu je i nova površina od nikla koja se predstavlja u elegantnim, brušenim strukturama. Konačno, tu su i četiri nove staklene površine: bijela, crna, signalno siva i pješčano smeđa koje također upućuju na dugotrajnost vrhunskog dizajna sa svojom visokokvalitetnom satiniranom završnom obradom. Njihove glazure peku se iza stakla, što tipkama daje impresivnu optičku dubinu, lijepe lomove svjetlosti i lagan, proziran izgled (inače, bijele i crne satinirane staklene površine također se mogu pronaći i u programu tuš-kanalica TECEdrainline).

Zahvaljujući novim materijalima, arhitektonska kolekcija aktivacijskih tipki TECEsquare ostaje jednako bezvremenska, dok istodobno prati trendove više nego ranije. Svi postojeći i novi modeli tipke dijele istu dugotrajnu tehnologiju i visoku kvalitetu završne obrade te predstavljaju komponente modularnog sustava TECEsquare, što znači da se bilo koja tipka TECEsquare može kombinirati s bilo kojim vodokotlićem TECE.

 

 

TAGOVI