Benefiti od uštede energije u poslovnim zgradama

Autor: B.L. Objavljeno: 08.04.2024. 🕜 06:45 Lokacija: Zagreb
  • Vizualizacija primjene Grundfosovih rješenja u zgradarstvu (izvornik: Grundfos, 2024.) 

• Grundfos, crpke, cjevovodi
    Izvor: Grundfos
  • Vizualizacija primjene Grundfosovog rješenja MIXIT (izvornik: Grundfos, 2024.) 

• Grundfos, crpke, cjevovodi
    Izvor: Grundfos
  • Novi Grundfosovo logo, iz 2023. (izvornik: Grundfos, 2023.)

• Grundfos, logo
    Izvor: Grundfos

Osigurajte potpunu transparentnost potrošnje energije vašeg sustava grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije pomoću rješenja koja pruža Grundfos.

Ispravno puštanje u rad termotehničkog sustava (grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije) u zgradi danas omogućuje uštede na energiji i do 25%. Jeste li znali da se nadzorom takvih sustava vaša potrošnja energije može dodatno smanjiti za 10 - 15%?

Pomoću rješenja Grundfos MIXIT i spajanjem na Grundfos BuildingConnect ili sustav upravljanje zgrade (BMS) dobivamo potpunu kontrolu rada sustava sa sveobuhvatnom analizom potrošnje toplinske energije i detaljnog praćenja rada termotehničkog sustava u realnom vremenu. Cjelovitoj analizi i svim podacima možete pristupiti pomoću aplikacije Grundfos GO.

Spajanjem na Grundfos BuildingConnect ili na vaš BMS dobivate jednostavan daljinski nadzor i pristup sveobuhvatnom pregledu radnih značajki za cjelovitu miješajuću petlju. Na taj način možete dobiti više od 100 podataka o radnim značajkama vašeg sustava grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije, od temperature i protoka, do ΔT, na osnovi kojih lako možete prepoznati prostor za optimiranje.
 
Više o rješenju Grundfos MIXIT možete pogledajte na poveznici.

 

TAGOVI