Današnja pametna rješenja za sutra

Autor: B.L. Objavljeno: 14.12.2023. 🕜 08:41 Lokacija: Podstrana
  • Infomobil na okupljanju SKE-a i Huaweija u Podstrani u studenom 2023. (izvornik: SKE, studeni 2023.)

• SKE, Huawei, solarna oprema, fotonaponski sustavi
    Izvor: SKE

Pametnim rješenjima koje nudi kineski div Huawei iskorištavanje Sunčeve energije podiže se na višu razinu. Primjerice, praćenjem rada sunčane elektrane lako se mogu prepoznati potencijali za optimiranje, a tim rješenjima također se povećavaju učinkovitost i osigurava brz povrat ulaganja.

Kada se radi o naprednim i učinkovitim solarnim rješenjima, Huawei je vodeći na svijetu. Njegovi izmjenjivači, optimizatori i baterije koriste se širom svijeta kako bi se povećala isplativost sunčanih elektrana i osiguralo više energije za vlastitu potrošnju. Osim što pruža vodeća pametna solarna rješenja, Huawei ima više od 30 godina iskustva u digitalnoj i informacijskoj tehnici. Njegova rješenja za primjenu Sunčeve energije pod brendom FusionSolar na raspolaganju su za tri područja primjene:
• za zgrade i kuće: Huawei FusionSolar Residential Solutions
• za industriju i trgovinu: Huawei FusionSolar Commercial & Industrial Solutions
• za velike elektrane i projekte: Huawei FusionSolar Utility Scale Solutions.

Kao Huaweijev partner s dodanom vrijednošću, tvrtka SKE omogućava vrhunsku solarnu opremu za 16 zemalja Srednje, Južne i Istočne Europe, a zahvaljujući visokom stupnju specijalizacije pruža odgovarajuća rješenja za gotovo svaku potrebu. Njezine usluge nisu ograničene samo na isporuku opreme i pružanje rješenja, već je tu i izvrsna usluga s usmjerenjem na pojedinačne potrebe kupaca. Tu su i tečajevi za obuku korisnika ili trgovca o tome kako najučinkovitije koristiti Huaweijeva rješenja, ali i sveobuhvatni savjeti o odabiru pravih proizvoda. Sve to u konačnici dovodi do precizno namještene sunčane elektrane.

Kako bi se još više približio postojećim i budućim partnerima iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, SKE je 16. i 17. studenoga u hotelu ‘Lav Le Meridien’ u Podstrani pokraj Splita održao ‘Partner Event’. Osim što su predstavljeni novi proizvodi iz programa Huawei FusionSolar, više od sto sudionika moglo je razmijeniti ideje i iskustva sa stručnjacima iz SKE-a i Huaweija. Brojni sudionici željni novih informacija, zanimljiva predavanja, jedinstvena lokacija i uzbudljivi sadržaji pružili su savršeno okruženje za nezaboravno iskustvo.

 

TAGOVI