SKE i Huawei - partnerstvo s dodanom vrijednošću

Autor: B.L. Objavljeno: 11.09.2023. 🕜 16:00 Lokacija: Zagreb
  • Solarna oprema SKE / Huawei (izvornik: SKE, rujan 2023.) 

• SKE, Huawei, solarna oprema
    Izvor: SKE
  • Solarna oprema SKE / Huawei (izvornik: SKE, rujan 2023.) 

• SKE, Huawei, solarna oprema
    Izvor: SKE

Tvrtka SKE je Huaweijev partner s dodanom vrijednošću. Sa sjedištem u Austriji, SKE pokriva 16 zemalja s pametnim solarnim proizvodima Huawei. Osim Austrije, tu su i Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Cipar, Crna Gora, Grčka, Hrvatska, Irska, Kosovo, Moldavija, Rumunjska, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Srbija i Ujedinjeno Kraljevstvo. Osnovan 2008. godine, SKE je danas jedna od vodećih tvrtki na europskom solarnom tržištu.

Zemlje Jugoistočne Europe, među kojima je i Hrvatska, predstavljaju važno tržište za SKE i Huawei FusionSolar. Naime, SKE je uvijek nastojao svojim korisnicima pružiti najbolju moguću pretprodajnu i poslijeprodajnu uslugu. Tako SKE Technical Sales Management svim SKE-ovim partnerima pruža opsežno znanje o svim proizvodima, pri čemu se koriste namjenske prezentacije i praktična obuka. Iskusni tim SKE Key Account Managementa podupire sve partnere na tržištima zemalja Jugoistočne Europe.

 

Mi smo SKE

Stručnjaci SKE-a pružaju podršku korisnicima širom Europe u prodaji, logistici, obuci, certificiranju i tehničkim pitanjima za sve proizvode Huawei FusionSolar. Naime, SKE prenosi znanje od stručnjaka do stručnjaka. Tako SKE Akademija pretvara sudionike u stručne partnere za sve: od projektiranja do ugradnje i primjene rješenja Huawei FusionSolar. Proizvodi i usluge koje nudi SKE pomažu pojedincima i tvrtkama u zadovoljavanju njihovih potreba za energijom, čime učinkovito mogu smanjiti svoje emisije ugljikovog dioksida i ostvariti neovisnost o javnoj elektroenergetskoj mreži. Veze koje SKE ima sa svojim zaposlenicima, korisnicima, partnerima, dobavljačima i društvom oblikuju njegove poslovne odluke.


Praktična obuka za Huawei FusionSolar

Stručna obuka pod nazivom 'HOP - Hands on Practice' suštinski je dio SKEPP-a ili SKE-ovog partnerskog programa kako bi svi njegovi partneri bili certificirani i navedeni kao njegovi partneri. Obuka SKE HOP traje jedan dan i održava se u sjedištu SKE-a u Steireggu u Gornjoj Austriji ili na licu mjesta, u zemljama u kojima tvrtka posluje. Svaki program obuke sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Pri tome treba istaknuti da se SKE Partneri ubrajaju među najbolje, a da bi se postalo certificirani SKE Partner, svi bez iznimke moraju sudjelovati i položiti ispit.


SKE Huawei FusionSolar Roadshow

Kamioni koji čine SKE Roadshow često su na putu širom Europe. Zato SKE na licu mjesta, kod veletrgovaca i instalatera, može predstaviti opsežan program koji nudi Huawei FusionSolar, tako da svi ti proizvodi budu na dohvat ruke sudionicima. Stručnjaci SKE-a na raspolaganju su s odgovorima na sva pitanja, a svi datumi predviđeni za obuku SKE HOP i Roadshow Tourstops se mogu pronaći na internetu.

Misija SKE-a je prijelaz s energije iz fosilnih goriva na Sunčevu energiju. Tako je SKE onaj koji predvodi promjenu, a njegova globalna partnerstva pokreću održivu proizvodnju energije od Sunca. Uz to, tvrtka je preuzela inicijativu za povećanje ekološke svijesti svojim razvojem i širenjem primjene ekološki prihvatljivih rješenja. Ugljična neutralnost zahtijeva pretvorbu energetskih sustava u digitalizirane energetske sustave, što itekako ubrzava prelazak na obnovljivu, klimatski neutralnu opskrbu energijom. Pri tome je SKE uvjeren u to da digitalne tehnologije imaju ključnu ulogu u rješavanju ekoloških izazova. Simbioza s Huaweijevim hardverom i softverom čini interakciju proizvodnje i potrošnje energije inteligentnijom, učinkovitijom i sigurnijom.


Područja koja pokriva SKE

Kao Huaweijev partner s dodanom vrijednošću i Huaweijev servisni partner, SKE nudi rješenja Huawei FusionSolar za stambene, poslovne, industrijske i primjene u energetskom i komunalnom gospodarsrvu. Fotonaponski moduli su središnji elementi energetske tranzicije i održivo opskrbljuju ljude jeftinom energijom od Sunca umjesto skupe električne energije. Sunčeva energija je ekološki prihvatljiva i ne uzrokuje emisije CO2.

 

Inteligentan i održiv život sa sunčanim elektranima

Huawei FusionSolar Residential je inteligentna fotonaponska oprema za proizvodnju električne od Sunčeve energije u stanovima, obiteljskim kućama i  stambenim zgradama svih veličina. Huawei FusionSolar Residential pomaže vlasnicima stanova, kuća i zgrada da budu neovisni o porastu cijena električne energije.

 

Učinkovita i proračunata proizvodnja električne od Sunčeve energije

Huawei FusionSolar C&I su pametna rješenja za proizvodnju električne od Sunčeve energije za poslovne i industrijske objekte. Huawei FusionSolar C&I je isplativo rješenje i tvrtkama pomaže da postanu neovisne o nepredvidivim cijenama električne energije.

 

Velike, pametne i isplative sunčane elektrane

Huawei FusionSolar Utility Scale je vodeće rješenje za proizvodnju električne od Sunčeve energije u velikim sunčanim elektranama (FN sustavima). Huawei FusionSolar Utility Scale predstavlja pametno ulaganje za najveći prinos i najbrži povrat uloženoga.

 

 

TAGOVI