Udobno i dostupno - TECEfloor Smart Home

Autor: B.L. Objavljeno: 30.03.2023. 🕜 11:25 Lokacija: Zagreb
 • Fotografija izložbenog prostora TECE-a na sajmu ISH 2023 u Frankfurtu na Majni (foto: MŠ, ožujak 2023.) 

• TECE, ISH, sajmovi
  Izvor: M.Š.
 • Ručni regulator sustava TECE Floor Smart Home (izvornik: TECE, 2023.) 

• TECE, upravljanje, regulacija, pametni domovi
  Izvor: TECE
 • Elektronički regulator sustava TECE Floor Smart Home (izvornik: TECE, 2023.) 

• TECE, upravljanje, regulacija, pametni domovi
  Izvor: TECE
 • Vizualizacija displeja sustava TECE Floor Smart Home (izvornik: TECE, 2023.)

• TECE, upravljanje, regulacija, pametni domovi
  Izvor: TECE

Novi sustav TECEfloor Smart Home čini modularno upravljanje energijom udobno dostupnim. Također je stručnjacima za grijanje jednostavan za instalaciju.

Za mnoge krajnje kupce pametni kućni sustavi su olakšanje i pomoć kada je u pitanju upravljanje kućnim tehnološkim instalacijama. Kako bi se osiguralo da instalacija i postavljanje tih sustava uistinu budu 'pametni' za instalatera, TECE se oslanja na modularan sustav u nekoliko faza proširenja: sa samo jednim sustavom širok raspon instalacija i zadataka može se lako postaviti ili kasnije naknadno opremiti - od grijanja do hlađenja, od sobne temperature do praćenja rosišta.

Komponente sustava mogu međusobno komunicirati i djelovati. Na primjer, podno grijanje u kupaonici uvijek može pružiti pravu ugodnu temperaturu u kombinaciji s podnim osjetnicima i sobnim termostatima. U načinu hlađenja reverzibilne dizalice topline sobni termostati mogu osjetiti vlažnost zraka u prostoriji i izračunati vrijednost rosišta. U kombinaciji s osjetnikom protoka na regulacijskoj priključnoj letvici hlađenje pojedinačnih prostorija može se prekinuti ako temperatura padne na niže od rosišta.

Sustav TECEfloor Smart Home trenutačno može raditi samostalno, a druge komponente koje rade na radijski signal kao što su utičnice, radijatorski termostati ili uklopni moduli također se mogu integrirati. Od jeseni ove godine inteligentna centralna jedinica proširit će cjelokupan sustav i omogućiti kontrolu pomoću glasovnih asistenata i pripremiti sučelje za WiFi za kućni WLAN usmjerivač.
 

Jedan sustav, mnoge mogućnosti primjene i proširenja: sustav TECEfloor Smart Home

TAGOVI