Nova zgrada HEP plina u Slatini

Autor: N.D. Objavljeno: 24.05.2021. 🕜 14:54 Lokacija: Slatina

Nova poslovna zgrada vrijedna je šest i pol milijuna kuna

Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i direktor HEP Plina Damir Pećušak otvorili su danas poslovnu zgradu HEP Plina u Slatini. Investicija vrijedna 6,5 milijuna kuna doprinijet će efikasnijem pružanju usluga korisnicima plina na širem području Slatine. Pogon Slatina, jedan od deset pogona HEP Plina, zapošljava osmero djelatnika, upravlja s 227 kilometara distribucijske mreže te opskrbljuje 4.077 kupaca, od čega 3.363 kućanstava i 714 industrijskih potrošača. 

Tijekom 2020. godine kupcima je na području Pogona Slatina isporučeno 86 milijuna kWh plina. „HEP Plin ima najveću distribucijsku mrežu u Hrvatskoj, koja se prostire na području pet županija. Naš je cilj svojim korisnicima pružiti jednaku, visoku razinu usluge u svim dijelovima Hrvatske u kojima poslujemo, pa tako i u Slatini što dokazuje i otvaranje ove poslovne zgrade. Jednako tako svim kupcima u Hrvatskoj želimo ponuditi najpovoljnije uvjete opskrbe plinom, a što smo u mogućnosti zahvaljujući sinergiji ukupnog plinskog poslovanja na razini HEP grupe“, izjavio je Damir Pećušak

Zgrada Pogona Slatina nalazi se u blizini gradske tržnice u širem centru Slatine. U odnosu na lokaciju na kojoj je do sada poslovao, Pogon Slatina sada raspolaže tri puta većim uredskim i osam puta većim skladišnim prostorom, a korisnicima je znatno olakšan pristup i dolazak u prostore HEP Plina.

TAGOVI