Tradicionalni studentski posjeti TECE-ovom 'showroom-u'

Autor: EM Objavljeno: 21.11.2023. 🕜 12:56 Lokacija: Zagreb
  • Logo TECE-a (izvornik: TECE, studeni 2023.)

• TECE, logo
    Izvor: TECE

U studenom i prosincu bit će organizirano čak nekoliko grupnih studentskih posjeta TECE-ovom zagrebačkom izložbenom prostoru

Njemački proizvođač instalacijske i kupaoničke opreme TECE za studente već niz godina organizira posjete i prezentacije svojem izložbenom prostoru u Zagrebu

Prema planu, u studenom i prosincu bit će organizirano čak nekoliko grupnih studentskih posjeta TECE-ovom zagrebačkom 'showroom-u'. 

Prva grupa studenata posjetila ga je 16. studenoga. U sklopu tog posjeta, prezentacije o dizajnu, vodokotlićima i tuš-kanalicama tog njemačkog proizvođača studentima 2. godine Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i njihovim profesorima Ivani Abrashi i Damiru Prodanu-Abramoviću u sklopu tog posjeta održali su stručnjaci iz TECE-a Dragutin Belina i Siniša Burić.

Tvrtka TECE narasla je zahvaljujući svojoj posebnoj bliskosti i dijalogu s kupcima, uspostavljajući kulturu pitanja. Ta kultura danas predstavlja stav TECE-a koji, k tomu, smatra kako je od velikog interesa ulagati u nove generacije.

Stoga su TECE-ovi stručnjaci tijekom studentske posjete odgovarali na mnoštvo pitanja, pojasnivši kako će i u budućnosti ostati uspješni na tržištu, kako mogu održati kvalitetu te su stavili poseban naglasak na vrhunski, bezvremenski dizajn proizvoda TECE. 

Vrlo je bitno naučiti prepoznati što kupac želi, a TECE zahvaljujući svojoj kontinuiranoj motiviranosti ulaže u stalnu edukaciju.

 

 

TAGOVI