Znanje je jamac uspjeha

Autor: B.L. Objavljeno: 14.02.2024. 🕜 14:25 Lokacija: Zagreb
  • Logo TECE-a (izvornik: TECE, studeni 2023.)

• TECE, logo
    Izvor: TECE
  • Plinoinstalater pri izvođenju radova (izvornik: TECE)

• TECE, plinske instalacije, spojnice, tehnike spajanja, plinoinstalateri
    Izvor: TECE

Tvrtka TECE održala je još jednu edukaciju za svoje partnere, ovlaštene servisere

Jedan od razloga uspjeha tvrtke TECE na tržištima širom svijeta je i posebna bliskost i kultura dijaloga s kupcima, pri čemu vrlo važno mjesto imaju i serviseri njezine opreme. Upravo stoga TECE je održao još jednu edukaciju iz programa stručnog usavršavanja za ovlaštene servisere.

Predavači su bili TECE-ovi komercijalisti Dragutin Belina i Siniša Burić, dok su polaznici edukacije bili stručnjaci iz tvrtki i obrta kao što su Kultura majstora, Instal servis, PGV obrt, HM monter instalacija, Vodoinstalacije AR, VGP održavanje Termo Siledo i dr. Uz ugodno druženje, serviseri, TECE-ovi partneri iz cijele Hrvatske dobili su najnovije informacije o proizvodima i stekli nova znanja i vještine.

Inače, TECE ima razrađenu servisnu mrežu širom Hrvatske, a odgovarajućeg servisera najjednostavnije se može pronaći u tražilici na internetskim stranicama tvrtke. Na toj se stranici u području 'Usluge' također može pronaći niz dokumenata kao što su brošure, tehnički podaci o proizvodima i popisa proizvoda za preuzimanje, pri čemu je moguće koristiti funkcije pretraživanja ili pregledati pojedine kategorije proizvoda. Uz to,  tu je i baza podataka o svim proizvodima (na engleskom jeziku).

 

 

TAGOVI