Elegancija u matiranoj izvedbi

Autor: B.L. Objavljeno: 27.06.2024. 🕜 08:53 Lokacija: Zagreb
  • Kupaonica s opremom TECE (izvornik: TECE, ožujak 2024.)

• TECE, kupaonice, kupaonička oprema, sanitarne instalacije
    Izvor: TECE
  • Logo TECE-a (izvornik: TECE, studeni 2023.)

• TECE, logo
    Izvor: TECE

'Mat u kupaonici' - trenutačni je trend u dizajnu kupaonica. S novim dodatkom asortimanu proizvoda TECEdrainline u matiranoj crnoj i matiranoj bijeloj boji, tuš-kanalica koja se dokazala već milijun puta, također je dosljedno u trendu. Dvostruki premaz osigurava trajne, baršunaste matirane površine, elegantnog izgleda.

Još više mat

Da bi nove boje TECEdrainline odgovarale, naravno, TECE nudi i iznimnu slobodu dizajna pri odabiru tipki za ispiranje za WC školjke i pisoare različitih serija dizajna i materijala. S novom tuš kanalicom TECEdrainline i TECEdrainline-Evo i tijelo kanalice i odgovarajuća rešetka 'čeličnog' dizajna premazane su bojom i time se besprijekorno uklapaju u prostor tuša.

 

Prednosti su višestruke

Jednostavno čišćenje zahvaljujući glatkom tijelu kanalice izrađenom od premazanog nehrđajućeg čelika olakšat će održavanje. Posebne nožice kanalice sprječavaju tragove trošenja na tijelu kanalice pa će ona ostati besprijekorna i bez ogrebotina. TECEdrainline-Evo s tvornički postavljenom brtvenom manšetom Seal System i zaštitnim konstrukcijskim poklopcem sprječava oštećenja i prodor nečistoća tijekom faze izgradnje, a unutarnji nagib omogućava optimalni kapacitet odvoda.

Kanalice su dostupne u do pet duljina: od 700 do 1200 mm, a TECEdrainline dodatno do 1500 mm, dok su pri tome sukladne s odredbama iz DIN EN 1253 i DIN 18 534.

Proizvodi TECE intenzivno se ispituju i certificiraju, što znači da zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, dok istovremeno dizajn i izvedba daju poseban naglasak svakoj kupaonici. Proizvode se od najkvalitetnijih sirovina najsuvremenijim tehnologijama. Precizni mehanizmi i laka upotreba pružaju dodatno zadovoljstvo u svakodnevnom korištenju, a velik izbor zadovoljiti će svaku želju i zahtjev kupca.

 

TAGOVI