Hrvatski brend osvježava ponudu električnih romobila i bicikala

Autor: B. O. Objavljeno: 20.03.2024. 🕜 15:08 Lokacija: Zagreb
  • Predstavljanje novih modela električnih bicikala i romobila MS Energy (izvornik: MS Energy / Abeceda komunikacije, ožujak 2024.)

• MS Energy, električni bicikli, električni romobili, elektromobilnost
    Izvor: MS Energy / Abeceda komunikacije

Svi modeli su jednostavni za vožnju i održavanje, praktični za svakodnevnu upotrebu te odišu elegancijom, kaže Jasna Pulić

Hrvatski brend električnih bicikala, romobila, mopeda i dodatne opreme MS Energy danas je u Zagrebu predstavio novitete u svojoj ponudi. Riječ je o brendu koji je u nepunih pet godina, od 2019. do danas, postigao vodeću poziciju na hrvatskom tržištu s 25 posto udjela u kategoriji električnih romobila i 20 posto udjela u kategoriji električnih bicikala, prema relevantnim tržišnim podacima, priopćeno je iz Abeceda komunikacija. 

"Nove modele električnih bicikala koji nastaju u našem proizvodnom pogonu u Rugvici pored Zagreba odlikuju ključne značajke: futuristički dizajn koji je, k tome, prepoznatljiv, privlačan i potpuno drugačiji od konkurencije. Također, svi modeli su jednostavni za vožnju i održavanje, praktični za svakodnevnu upotrebu te odišu elegancijom", istaknula je direktorica marketinga M SAN Grupe Jasna Pulić.

 

Ključan element

MS Energy je usmjeren na funkcionalan dizajn sukladno potrebama modernih korisnika uz uvođenje naprednih rješenja i kvalitetu iznad očekivanja, potvrđuje Boris Kozić, 'product manager', predstavljajući nove modele električnih bicikala. 

Izvor: MS Energy / Abeceda komunikacije

"U današnjem sve zahtjevnijem urbanom okruženju, mobilnost postaje ključan element naše svakodnevice. Nove modele električnih bicikala u ponudi brenda MS Energy odlikuju futuristički dizajn, različit od svih ostalih e-bicikala na tržištu, kao i visoka razina inovacija i performansi. Svi naši novi e-bicikli izgledaju kao da su rađeni od karbona, udobni i praktični za vožnju gradskim ulicama", poručio je. 

 

Urbane sredine

Leo Mehičić, 'product manager', predstavio je nove električne romobile, istaknuvši kako nova linija s potpisom MS Energyja donosi revoluciju među električna prijevozna sredstva. 

"Romobili MS Energy ističu se po naprednim tehničkim specifikacijama, uključujući gume otporne na bušenje, među kojima je i sofisticirana NFC brava na jednom od modela te pametni BMS sustav za produljenu trajnost baterije kod svih modela iz novog portfelja", naglasio je.

Razvoj brenda, istaknuto je na predstavljanju, zasnivat će se na praćenju potreba korisnika i tržišnih trendova, daljnjim investicijama u razvoj proizvoda, širenju proizvodnih kapaciteta i nastavku širenja na ciljnim tržištima, dakle, u Hrvatskoj, regiji Adria (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo) te u Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj, Italiji, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Njemačkoj i Austriji.

TAGOVI