Valja nama preko...

Autor: B.L. Objavljeno: 14.03.2024. 🕜 14:31 Lokacija: Mostar (Bosna i Hercegovina)
  • Fotografija s predavanja TECE-a na konferenciji 'Valja nama preko' 2024. godine u Mostaru (foto: Bože Zeljko / Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru, ožujak 2024.)

• TECE, stručni skupovi
    Izvor: Bože Zeljko / Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru
  • Stari most u Mostaru (izvornik: Shutterstock, 2013.)

• Mostar, Neretva, Hercegovina, Hercegovačko-neretvanska županija, Bosna i Hercegovina,
    Izvor: Shutterstock

Tvrtka TECE uspješno se predstavila na studentskoj konferenciji 'Valja nama preko 2024.'

Međunarodna konferencija studenata građevinarstva, arhitekture i geodezije 'Valja nama preko 2024' održana je 13. - 16. ožujka u Mostaru u organizaciji Studentskog zbora Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru. Radi se o stručnom skupu čiji je cilj mladim stručnjacima pružiti platformu za razmjenu znanja, iskustava i ideja iz područja građevinarstva, arhitekture i geodezije i uz dijalog i suradnju potaknuti daljnji razvoj struke.

Konferencija koja se se održava već osmi put zaredom ovaj je put okupila rekordan broj sudionika. Naime, bilo je ih gotovo 200, a osim iz Bosne i Hercegovine, stigli su i iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Jedna od tvrtki koje su tom prigodom prikazale svoje novosti, rješenja, ostvarene projekte, dostiguća, nove proizvode i usluge bio je i poznati njemački proizvođač instalacijske opreme TECE. U predavanju pod naslovom 'TECE svijet pun rješenja' koje je prvoga dana Konferencije održao Ivica Družijanić, voditelj projekata i tehnički savjetnik, naglasak je bio na prikazu tvrtke i cijelog njezinog programa, ali i na novim rješenjima za izazove u građevinarstvu.

 

 

TAGOVI