Širenje brenda INA u Sloveniji

Autor: B. O. Objavljeno: 16.11.2023. 🕜 13:41 Lokacija: Zagreb
  • Benzinska postaje INA-e na Podravskoj autocesti (Gruškovje - Maribor) u Sloveniji - prvo maloprodajno mjesto u sklopu projekta promjene vizualnog identiteta bivših benzinskih postaja OMV Slovenija (izvornik: INA, 2023.)

• INA, benzinske postaje
    Izvor: INA

Nakon što su krajem lipnja MOL i INA preuzeli 130 maloprodajnih mjesta od slovenskog OMV-a, započelo je preuređenje i promjena vizualnog identiteta postaja

U Sloveniji, na autocesti Podravje (Gruškovje – Maribor), u smjeru Gruškovja, odnosno graničnog prijelaza Macelj u Hrvatskoj, otvoreno je INA-ino prvo maloprodajno mjesto u sklopu projekta promjene vizualnog identiteta bivših benzinskih postaja OMV Slovenija. Novi vizualni identitet planiran je za 27 maloprodajnih mjesta koji su bili predmetom zajedničke akvizicije INA-e i MOL-a.

Nakon što su krajem lipnja MOL i INA uspješno preuzeli 130 maloprodajnih mjesta od slovenskog OMV-a, započelo je preuređenje i promjena vizualnog identiteta postaja. Predviđeno trajanje projekta jest do kraja travnja 2024., a na nekim lokacijama već se mogu vidjeti postaje s novim vizualnim identitetom. 

"Podsjetimo, preuzimanjem OMV-a Slovenija s MOL-om INA je povećala svoj udio sa 7,75 posto, koliko je držala u OMV-u Slovenija, na 33 posto u novoj zajedničkoj kompaniji MOL & INA, koja upravlja zajedničkom mrežom od 130 benzinskih postaja u Sloveniji. Zajedničkim snagama MOL i INA tako su pozicionirane na drugom mjestu slovenskog tržišta naftnih derivata", priopćila je INA. 

TAGOVI